Sagas önskelista!

Sjuk igen!

Jaha då var jag sjuk igen. Var på GeKås igår och blev alldeles yr och när jag kom hem hade jag feber.. Idag blir det inte många knop, hoppas att Saga är lugn! Än så länge ligger vi i sängen och myser.

Jan. 21, 2013

Jan. 21, 2013

Pappamys!

Saga har fått ha pappahelg nu när jag är sjuk. Det verkar ta på krafterna hos båda parter för nu ligger de utslagna på sängen och sover!

Måndag igen!

Lillsnosan har sovit i vagnen i två timmar. Först blev det en långpromenad nere vid havet och sedan sov hon nere i hallen. Underbart väder idag!

Föräldragrupp

Idag var det dags för näst sista föräldragruppen. Denna gång handlade det om barnsäkerhet och det var både mycket nyttigt och en hel del som jag redan visste. Efter det var det dags för BVC koll och vaccination. 61cm och 5775g väger hon nu. Hon växer min lilla plutt!

Mys!

Ligger i sängen och sover gott när jag helt plötsligt får en snyting på näsan! Saga tyckte att det var dags för mamma att vakna.. Hon är så duktig på att sova i sin säng på nätterna och sen på morgonen brukar jag ta upp henne i vår säng och mysa lite tills vi somnar om en stund. Idag blir det en tur till öppna förskolans babytimma med Linda och Carro.

RSS 2.0